Miercuri 24 Aprilie

Horea Uioreanu: Pensionarii si bugetarii, batjocoriti din nou de PD-L

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, considera ca prin masurile de austeritate anuntate pentru urmatorii trei ani pensionarii si bugetarii sunt condamnati la saracie.

 

"Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2012-2014 adoptata de guvernul condus de Emil Boc reprezinta bomboana de pe coliva sperantelor de mai bine ale romanilor. Lupta dusa de presedintele Traian Basescu si acolitii sai impotriva pensionarilor si a bugetarilor a fost astfel desavarsita, aceste categorii fiind condamnate la saracie perpetua", sustine deputatul intr-un comunicat de presa.

 

Parlamentarul clujean crede ca amanarea majorarii pensiilor, acordarii tichetelor de masa si a aplicarii legii educatiei in ceea ce priveste finantarea sistemului de invatamant demonstreaza faptul ca "mult trambitata crestere economica este o minciuna gogonata".

 

"Guvernul condus de Traian Basescu prin Emil Boc este incapabil sa sprijine dezvoltarea economiei, sa atraga investitii creatoare de plusvaloare, locuri de munca si venituri la bugetul de stat. In aceste conditii, ei fac "economii" pe seama nivelului de trai a milioane de romani, vinovati doar de faptul ca au muncit o viata si se incapataneaza sa traiasca!", mai spune Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook