Clujeni, primaria va consulta cu privire la transportul urban ecologic in Cluj-Napoca! Propunerile sunt asteptate pe e-mail pana in 31 august

 

Primaria Cluj-Napoca ii invita pe clujeni sa trimita idei si sugestii referitoare la transportul ecologic pana in data de 31 august pe adresa dezvoltare@primariaclujnapoca.ro. Clujenii sunt apoi invitati sa discute toate aceste idei in cadrul dezbaterii publice care avea loc in Sala de Sticla a Primariei Cluj-Napoca in data de 1 septembrie.

Ministerul Administratiei si Internelor - prin Unitatea de Politici Publice - deruleaza proiectul „Procese decizionale eficiente la nivelul administratiei publice locale din Romania”, finantat prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative (PODCA).

In cadrul acestui proiect, Primaria Municipiului Cluj-Napoca – in calitate de beneficiar (alaturi de alte autoritati publice) - elaboreaza o politica publica in conformitate cu prevederile HG 775/2005 pentru adoptarea Regulamentului privind elaborarea, monitorizarea si evaluarea politicilor publice la nivel central. In acest sens va fi publicat inainte de data consultarii publice formularul de politica publica.

Scopul acestei politici publice este promovarea si imbunatatirea transportului urban ecologic in Cluj-Napoca, vizand cresterea numarului de calatori cu transportul urban ecologic in Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook