Horea Uioreanu: "Emil Boc era obosit, fara vlaga"

Deputatul PNL de Cluj, Horia Uioreanu, crede ca premierul nu a avut vlaga si prestanta luni, cand a prezentat in Parlament bilantul guvernarii.

 

"Premierul nu a mai dat dovada de verva de altadata. Ieri, Emil Boc era obosit, fara vlaga. Prestanta sa, mai degraba lipsa acesteia, a fost singura noutate a zilei de ieri", sustine deputatul clujean, care crede ca premierul nu a spus nimic nou in mesajul rostit in fata parlamentarilor.

 

"Chemat de parlamentarii liberali sa dea socoteala asupra situatiei economice dezastruoase in care se afla Romania si sa prezinte un plan de masuri pentru iesirea din recesiune, premierul Boc al V-lea s-a folosit de tribuna Parlamentului pentru a-si exprima frustrarile. Astfel, actualul prim ministru se simte prost pentru ca „nu mai sunt vremurile din 2008 si fiecare roman o simte”. O simt mai ales profesorii, medicii si functionarii publici, care sunt in pragul disperarii dupa ce li s-a taiat un sfert din leafa. Si in curand o vor simti si restul romanilor, avand in vedere ca iarna se apropie, cheltuielile cresc si veniturile scad", sustine Uioreanu intr-o declaratie politica.

 

Credibilitatea premierului, de 2%, a scazut invers proportional cu datoria publica a Romaniei, care a ajuns la 90 de miliarde de euro, apreciaza parlamentarul clujean.

Comentarii Facebook