Hardau: "Daca alegerile erau corecte, azi Tise nu era presedinte al Consiliului Judetean. A fost impus de nasul lui Emil Boc!"


Senatorul Mihai Hardau, presedintele PDL Cluj Napoca a lansat si el o sarja de acuzatii la adresa lui Alin Tise, in urma anuntului facut ca nu mai candideaza pentru functia de presedinte al PDL Cluj.

Hardau a declarat pentru evz.ro ca daca nu era finul lui Boc, Alin Tise nu era delegat sa candideze la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

"Daca erau corecte aceste alegeri, el, azi, nu era presedinte la consiliul judetean pentru ca nu il delega partidul. El, in mod mai putin democrat, a fost numit sa candideze. Este bine ca sa intri in politica si pe usa din fata. El trebuia sa vorbeasca pana acum si sa nu-si dea demisia din functiile de conducere si sa participe la luarea acestor decizii. Nu trebuia sa isi dea demisia din aceste functii in momentul in care a simtit ca terenul este destul de fragil pentru seful lui, care este nasul lui (n. red. Emil Boc) care l-a promovat la un anumit moment. Iar acum acest domn, Alin Tise a inceput sa zboare cam mult", a declarat Mihail Hardau.

 

Senatorul PDL a mai afirmat ca Tise a fost impus cu forta de Emil Boc si acum s-a facut dreptate. "Bineinteles ca a fost impus. Lipsa de democraţie a fost atunci cand a fost ales Alin Tise şi nu acum", a mai afirmat Mihail Hardau.

 

Alin Tise a anuntat astazi intr-o scrisoare postata pe blogul personal ca renunta la orice candidatura de la alegerile din PDL Cluj pentru ca in partid e multa aroganta si suficienta.

 

 

Comentarii Facebook