Guvernul Orban a trecut cu 240 de voturi ”pentru”. Dăncilă trebuie să plece


Guvernul Ludovic Orban a trecut de votul Parlamentului, cu 240 de voturi ”pentru”.

România are un guvern legitim, care a obținut votul de încredere al Parlamentului în ciuda unui boicot rușinos făcut de două formațiuni politice. Le mulțumesc parlamentarilor noștri, care au fost alături de noi de la inițierea moțiunii de cenzură și parlamentarilor care au luat decizia, în ciuda boiocotului PSD și Pro România, și au decis să voteze Guvernul Orban. Suntem pregătiți să începem în forță activitatea, imediat după depunerea jurământului. Vom avea un plan de instalare pe fiecare minister și vom stabili deciziile importante care trebuie luate”, a declarat Ludovic Orban.

Prorogarea legii de pensionare anticipată a 2800 de magistrați este o prioritate. Dacă se va dezbate în procedură de urgență în Parlament vom saluta acest lucru. Dacă nu se va putea așa, este posibil să asumăm răspunderea guvernului”, a mai declarat Orban.

Este o prioritate pentru PNL și Guvernul nostru procedura denumire a șefilor parchetelor. Ministrul Predoiu va anunța care va fi procedura transparentă, în care orice candidat va putea să candideze”, a completat premierul Ludovic Orban.

Ar trebui să le fie rușine șefilor celor două Camere ale Parlamentului, pentru că nu au condus ședința de votare, pentru a nu supăra partidul. Nu ne simțim confortabil ca în fruntea celor două camere să fie persoane care se comportă așa”, a declarat Orban.


Comentarii Facebook