Joi 29 Iulie

Groapă de pe DJ 150 (Câmpia Turzii - Viişoara - Ceanu Mare - Frata – Mociu) aniversată de tinerii clujeni - VIDEO


O groapă de pe Drumul Județean 150, între Câmpia Turzii - Viişoara - Ceanu Mare - Frata – Mociu, a fost aniversată cum se cuvine de tinerii din zonă, cu tort, artificii, flori și muzică. 

Tinerii așteaptă asfaltarea drumului de foarte mult timp și prin acțiunea lor protestează față de administrația județului.

Domnule Tişe,

Aceşti tineri au semnalizat într-un mod civilizat impotenţa administrativă din ultimii 20 de ani, de la Consiliului Judeţean Cluj, indiferent de cine a condus, indiferent de partidul politic majoritar.

În 2016 aţi promis că veţi asfalta peste 700 de km de drumuri judeţene şi din nefericire nu reuşiţi să vă ţineţi de cuvânt. Situaţia, la faţa locului, este DEZASTRUOASĂ!

Să recunoaşteţi că aţi greşit, că nu mai sunteţi motivat să conduceţi acest judeţ, ar fi o dovadă de curaj şi onestitate.

Domnule Alin Tişe, aceşti tineri dau o palmă morală Consiliului Judeţean Cluj! Salvaţi instituţia, nu o personalizaţi prin eşecuri şi daţi-vă #demisia!

#DemisiaTIŞE !

Filmul este realizat pe #DJ150 drum judeţean care tranzitează localităţile Câmpia Turzii - Viişoara - Ceanu Mare - Frata – Mociu”, a scris, pe Facebook, deputatul Horia Nasra, cel care a postat clipul.

Comentarii Facebook