Giurgiu: Voi vota motiunea cu ambele maini


Deputatul independent, Mircia Giurgiu a anuntat in aceasta dimineata ca va sustine ca va vota motiunea de cenzura si ca isi doreste caderea Guvernului, din cauza faptului ca este nemultumit de politica dusa cu privire la resursele Romaniei.

 

"Voi vota motiunea cu ambele maini pentru ca sunt nemultumit de faptul ca actualul Guvern s-a implicat in autonomia universitara de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures si de faptul ca instraineaza bogatiile solului si subsolului din Romania. Consider ca resursele naturale trebuie sa fie exploatate de Statul Roman, profitul fiind obligatoriu sa ramana in tara noastra", a spus deputatul Giurgiu care candideaza ca si independent la functia de primar al municipiului Cluj Napoca.

 

Mircia Giurgiu a mai adaugat ca in ultimii 20 de ani exista suficiente exemple de privatizari ale unor companii de stat, care s-au dovedit a fi dezastruoase pentru Romania. "Un astfel de exemplu este cel al Petrom care a fost privatizat contra unei sume de cateva sute de milioane de euro, in conditiile in care aceasta companie realizeaza, anual, un profit net de peste un miliard de euro. Din cauza faptului ca privatizarea Petrom a fost facuta asa cum a fost facuta, in prezent Statul nu mai detine parghiile necesare pentru a putea feri populatia de cresterea galopanta a preturilor la carbuanti", a mai spus Giurgiu.

Comentarii Facebook