George W. Bush, Colin Powell si fostul premier spaniol Aznar vin in Romania la lansarea unui post TV

Alaturi de acestia vor mai fi prezenti seful campaniei lui Barack Obama si cunoscutii jurnalisti Bob Woodward si Carl Bernstein.

 

Paginademedia.ro a publicat in aceasta noapte un interviu cu Adrian Thiess, coordonatorul proiectului de lansare a noii televiziuni.

 

"Chiar in aceasti seari (vineri, n.r.) am vorbit cu echipa fostului presedinte american, care mi-a confirmat ca va veni in Romania" a spus Thiess.

 

George W.Bush, fostul presedinte american, a mai fost la Bucuresti de doua ori, ultima oara la summit-ul NATO din 2008. Alaturi de el vor mai fi prezenti la eveniment Colin Powell,fostul secretar de stat in administratia Bush, David Plouffe, seful campaniei electorale a lui Barack Obama, fostul premier spaniol Jose Maria Aznar, dar si doi dintre cei mai cunoscuti ziaristi americani, Bob Woodward si Carl Bernstein, care au participat la investigatiile jurnalistice in cazul Watergate, ce au dus la demisia presedintelui Nixon.

 

Adrian Thiess a mai spus că noul post TV va fi condus de "un actual sef de la una dintre televiziunile importante din Romania".

 

"Decizia de a implementa acest proiect a fost luată chiar in aceasta seara. Avem finantarea necesara pentru doi ani. Exista finantarea si exista discutii pentru managementul acestui post TV, care va fi in acelasi trust cu ziarul Puterea. Avem in vedere inclusiv o retea nationala de radio", a declarat Thiess, care a refuzat sa faca cunoscute numele actionarilor noii televiziuni.

 

Acesta a precizat doar ca Sorin Ovidiu Vintu si apropiatii sai nu au nici o legatura cu noul post TV sau cu ziarul Puterea.

 

Adrian Thiess a fost consilier al presedintelui Iliescu, a facut parte din staff-ul de campanie al lui Sorin Oprescu la campania prezidentiala, dar a fost si membru si candidat PD-L la alegerile parlamentare. In ceea ce priveste afacerile, cea mai notabila dintre ele este postul TV Teleshop24, dar si Adra Retail, care reprezinta catalogul german de imbracaminte Otto in Romania.

 

Comentarii Facebook