Joi 7 Iulie

GEOANĂ, ŞOVA şi VANGHELIE au fost dați afară din PSD. De ce se teme Ponta?

 

Mircea Geoană, Dan Şova şi Marian Vanghelie au fost excluşi, joi, din PSD, după o decizie a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

 

Eu, în continuare, vreau să fac un apel către toţi colegii noştri şi cei care sunt aici să trecem peste acest moment delicat, toată lumea e nervoasă, toată lumea e înfierbântată. A fost o discuţie lungă, utilă, cu privire la stabilirea unui calendar. În finalul întâlnirii, Ponta a făcut propunerea de excluderi pentru un număr de colegi, inclusiv pentru mine, dar, după o discuţie lungă şi contradictorie, opinia generală a fost cea legată de suspendarea acestor trei colegi ai noştri până la Congres. Nu vreau să fac comentarii la cald pentru că mai rău punem ulei pe foc”, a declarat Mircea Geoană, la ieşirea de la şedinţa PSD.

 

Am ieşit din sală pentru că mi-a fost greaţă! O chestie foarte amestecată, foarte complicată şi foarte penibilă. Nu a fost nimic, a fost o execuţie, cu motivaţia că am dat declaraţii, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Şova e în greţuri cu domnul Dragnea. Nişte prostii”, a afirmat și Marian Vanghelie.

 

Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid, că sunt foarte buni. Pe mine nu mă mai interesează, în acest moment, niciun plan cu PSD-ul. Acest rezultat s-a încercat să se aranjeze de o săptămână. Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe Dragnea să se ocupe de partid ca să facă jocul ăsta manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul, cât suntem noi aici. Partidul ăsta nu e partidul muţilor! Suntem nebuni? Am pierdut alegerile şi nu ne dăm seama că nu ne mai putem prezenta cu acelaşi candidat peste 5 ani şi cu Dragnea, şef de campanie? Le spune Iohannis: 'Măi, băieţi, măi, iarăşi aţi venit?' Ce să facă echipa asta? E pierdută!”, a acuzat Marian Vanghelie. 

 

Îmi iau un timp de reflecţie să-mi dau seama de ce s-a luat această decizie. Argumentele sunt că am încălcat un principiu de bază, acela al unităţii partidului. Îmi asum greşeala făcută, este o decizie corectă a partidului. Nu mă alătur altui partid”, a declarat Dan Şova.

 

Cei trei colegi nu aveau acelaşi proiect cu noi!”, a spus Victor  Ponta, după terminarea şedinţei.

Comentarii Facebook