Geoană îl atacă dur pe Ponta: A șantajat partidul ca să obțină excluderea mea și a lui Vanghelie


Fostul președinte PSD, Mircea Geaonă, l-a atacat dur pe Victor Ponta, după ce acesta l-a exclus din partid.

Geoană spune că este absurd faptul că deși Victor Ponta a pierdut într-un mod catastrofal alegerile, tot el este cel care e dat afară.

"E cel puțin ironic sau absurd sau comic care fac ca atât în 2009, fie că am câștigat sau pierdut la distanță mică, eu sunt dat afară din partid, iar după 5 ani Victor Ponta pierde catastrofal, tot eu sunt dat afară din partid. E fie Coreea de Nord, fie Caragiale. Dacă prima dată eram nervos, m-am repezit la ei, acum pur și simplu nu am habar de ce s-a întâmplat. Am stat 6 ore fără să vorbească o secundă, nu a fost o conversație cu privire la cauzele care au condus la această catastrofă pentru PSD”, a declarat Mircea Geaonă, în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV.

Fostul candidat la prezidențiale l-a atacat dur pe premierul Ponta, precizând că acesta a obținut excluderile din partid prin șantaj.

Șase ore pentru excluderile din PSD, pe care Victor Ponta le-a obținut prin șantaj, el a obținut acest vot șantajând cu plecarea de la guvernare. De ce ți-e frică nu scapi. Dacă în capul lui Ponta a fost în cap să elimine un posibil contracandidat la congres îi spun că decontul pentru catastrofa la prezidențiale nu scapă. Guvernarea nu mai durează atât de mult. Pentru mine cale de întoarcere între mine și Victor Ponta și Dragnea nu mai există", a mai spus fostul președinte PSD.

Comentarii Facebook