Gazonul de pe Cluj Arena a semanat la finalul meciului U - Steaua cu un maidan! Vezi FOTO de dupa meci

 

Gazonul de pe Cluj Arena nu s-a ridicat la importanta meciului de luni seara, dintre U Cluj si Steaua, lucru recunoscut si de Ionut Badea, care a spus ca echipa sa nu "s-a putut exprima".

 

Antrenorul Stelei, Ilie Stan, a fost si el dezamagit de starea gazonului, recunoscand ca stadionul este foarte frumos. "Fata de cum arata stadionul, gazonul arata rau. Gazonul de pe National Arena arata mult mai bine. Gazonul a lasat de dorit. Meciul putea fi mult mai alert, daca avem un gazon mai bun", a spus tehnicianul. Vezi AICI declaratia VIDEO.

 

La finalul meciului, muncitorii de la Cluj Arena nici nu s-au mai chinuit sa batatoreasca bucatile desprinse din gazon, ci l-au acoperit cu o folie, urmand sa fie pornita, probabil, si instalatia de incalzire. Costul de functionare al acesteia se ridica la circa 50.000 de lei pe durata a doua saptamani.

 

U Cluj a pierdut meciul cu Steaua, scor 0-1, iar multi dintre jucatorii alb-negrii au dat vina pe starea terenului, care nu le-a permis sa joace un fotbal mai tehnic si in viteza.

 

U Cluj - Steaua 0-1 REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook