Sambata 1 Aprilie

Fostul șef al premierului Florin Cîțu, la ING Bank: ”Omul este un mic satrap! De asta l-am și scos din bancă”


Fostul CEO al ING Bank și șef al premierului Florin Cîțu, Mișu Negrițoiu, a spus că l-a dat afară din bancă pentru că era ”un mic satrap (n.red. dictatorial), foarte învechit” și ”credea că poate să facă orice”.

Bogdan, USR PLUS sunt singurii care pot duce Romania mai departe. Nu voi, cu Citu. Va cunosc destul de bine pe amindoi, si stii asta. M-ai intrebat odata de Citu. Am fost neutru, dar omul este un mic satrap. De-asta l-am si scos din banca. Este f invechit. Nu stie sa lucreze in echipa. Si chiar crede, ca poate sa faca orice! Orban este singurul care poate sa duca PNL mai departe. Voi il ingropati. Nu-mi pasa, dar pacat de tara! Presedintele tau, pluteste. A ratat sansa unui guvern de 8 ani. Poate a ascultat prea mult, la tine”, a scris în comentariul asociat contului lui Mişu Negriţoiu, conform stiripesurse.ro.

În  Mișu Negrițoiu susținea altceva: ”Noi nu l-am demis pe Florin (Florin Cîţu – n.r.). Am o părere foarte bună despre Florin ca macroeconomist, am lucrat foarte bine. Este o problemă internă a băncii, o problemă de reorganizare. Am reorganizat activitatea în comercial banking şi am restructurat poziţia pe care o deţinea Florin şi i-am oferit alte poziţii în bancă. Noi nu avem o problemă cu Florin ca să rămână în bancă. Înţeleg din declaraţiile lui publice că nu îi convine altă poziţie, dar noi poziţia de director de trezorerie nu o mai avem”, a spus Negriţoiu, povrit money.ro

Şeful ING Bank România nu a precizat ce funcţii i-au fost oferite lui Florin Cîţu.

Acestea sunt detalii din ale noastre. Nu o să le discutăm în conferinţă. I-am oferit mai multe poziţii în orice caz, atractive, dar este o opţiune personală”, a mai spus Mişu Negriţoiu.

media-163078183051463000.png

Comentarii Facebook