Fost președinte PSD Cluj: Când mă gândesc, în 2014, cum l-ați votat că ne bagă ”neamțul” în Schengen...


Fost președinte PSD Cluj și fostul deputat de Cluj, Horia Nasra, crede că boicotul asupra companiilor austriece nu are niciun rost și că problema e în alta parte. 

Nu am cont bancar la BCR (Erste Bank Group), cum văd că acum, dintr-o dată, au toți. Eu am la BT (de la Cluj). De asemenea, chestiunea asta cu boicotul e copilărească. Voi chiar credeți că Viena a acționat de capul ei. Să nu fim naivi. Bruxelles-ul și Berlinul nu se puteau opune direct, că deh... narativa UE.

Și când mă gândesc că în 2014, unii dintre voi, care l-au votat pe Klaus Iohannis, îmi explicau cum ne va băga ”neamțul” în Schengen și ne va scăpa de vize”, a comentat fostul președinte al PSD Cluj și deputat , Horia Nasra.

Nasra a condus mai mulți ani PSD Cluj, perioadă în care a avut cele mai bune rezultate în alegerile de la nivel parlamentar și printre cele mai bune la ninel județean. Conform unor surse, acesta a luat o pauză de la lumea politică și activează în domeniul marketingului, deține o publicație online și oferă consultanță polițică în mai multe județe din Transilvania. 

Comentarii Facebook