Florin Cîţu, după ce i s-a cerut să demisioneze din fruntea PNL: „Mâine voi anunţa decizia mea, sunt dezamăgit”


Vineri, 1 aprilie, președintele PNL, Florin Cîțu, a făcut declarații în ceea ce privește demisia sa.

Am toate documentele care au venit la partid... avem o regulă, eu voi respecta regulile şi am convocat un BEX mâine la ora 12.00 cu prezenţă fizică... Cât voi rămâne la PNL voi respecta regulile şi statutul”,a declarat președintele PNL, la o zi după ce mai mulți liberali i-au cerut să demisioneze.

Sunt dezamăgit de această situaţie, greu mi-o explic, cele mai multe nemulţumiri nu au legătură cu PNL”, a adăugat Florin Cîţu care a explicat că mulţi liberali consideră că guvernarea nu este optimă. Liderul PNL a vorbit despre inflaţie şi şomaj, spunând că sunt „lucruri pe care puteam să le facem mai bine”.

O altă nemulţumire în interiorul PNL este legată de programul Anghel Saligny

Preşedintele PNL susţine că are o relaţie bună cu preşedintele României. „Cu preşedintele am o relaţie bună”, a precizat Cîţu care a dezvăluit că a fost felicitat de ziua sa de Klaus Iohannis. Dacă va pierde funcţia de preşedinte PNL, Florin Cîţu susţine că va rămâne membru al partidului şi va milita pentru aplicarea politicilor liberale, potrivit Mediafax.

Florin Cîțu se declară dezamăgit, după ce a pierdut sprijinul partidului din care face pate, iar pe 10 aprilie ar putea fi convocat un congres PNL în care se va alege un alt președinte liberal.

Potrivit sursei citate, Florin Cîțu refuză să demisioneze de la conducerea PNL chiar dacă a pierdut sprijinul majorității filialelor. Joi seara, 31 martie, 42 din 48 de lideri locali din filialele PNL s-au pronunțat în legătura cu cererea demisiei actualului președinte liberal.

Ca urmare, liberalii care-l contestă pe actualul preşedinte PNL vor să organizeze duminică o şedinţă a Consiliului Naţional PNL care ar putea stabili data congresului extraordinar. Sursele spun că 10 aprilie poate fi convocat congresul care va stabili următorul lider al PNL.


Comentarii Facebook