Joi 18 August

Floreștiul suplimentează locuri la creșă! Bogdan Pivariu: ”Nu sunt surd la nevoia voastră. Am planul declarat de a rezolva”


Comuna Florești a alocat o serie din locurile de la creșă, dar le va suplimenta, anunță primarul Bogdan Pivariu.

În cursul zilei de miercuri au fost anunțate numele celor admiși în prima etapă de alocare a locurilor de la creșă. Știu că sunt copilași care nu au reușit sa prindă un loc în creșă.

Aș vrea să vă asigur că fac tot posibilul ca în cel mai scurt timp să rezolvăm această problemă.

Astfel în următoarea perioadă vom avea la dispoziție următoarele suplimentări de locuri la creșe pentru cei ce s-au înscris pe liste: 30 de locuri vor fi alocate în următoarele câteva zile. Aceste noi locuri rezultă în urma eficientizării spațiului din actualele creșe; 100 de locuri noi urmează să fie inaugurate în noi locații până la începutul anului școlar”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

De asemenea, încă ”500 de locuri noi vor rezulta pe parcursul anului școlar odată ce vom definitiva lucrările ce le avem deja în derulare. Am planul declarat de a rezolva cât mai repede posibil această problemă.

Stimați părinți cu copii de vârsta pentru creșă, vă asigur că nu sunt surd la nevoia voastră și că încercăm să fim cât mai rapizi în a rezolva această problemă.

De la începutul mandatului meu am suplimentat cu 150% numărul de locuri la creșe fată de cele care existau când am preluat atribuțiile de primar. Si vom continua să creștem locurile în creșe.

Din păcate ca și toate acțiunile și această rezolvare are nevoie de timp. Dar suntem in proces de soluționare”, a completat primarul.

Comentarii Facebook