Florești: Străzile Profesor Vălean Mărginean și Alexandru cel Mare, preluate de Primărie. Pivariu: Urmează asfaltarea


Străzile Profesor Vălean Mărginean, drum vicinal Răzoare, și Alexandru cel Mare au fost preluate de Primăria comunei Florești, prin votul consilierilor locali. 

Preluarea acestui drum se face tocmai pentru a fi modernizat. Nu putem desfășura acțiuni din bani publici, dacă drumul nu este în domeniul public”, a spus primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu. 

Acesta a fost întrebat dacă ar urma ca acolo să fie permise construcții, iar Pivariu a spus că dezvoltarea ulterioară ”va fi reglementată din PUG. Acum discutăm modernizarea drumului care deservește acea zonă”, a spus primarul Bogdan Pivariu. 

Strada Alexandru cel Mare:

- Lungime: aproximativ 150 m;

- Latime: minim 7 metri

- Din punct de vedere al traseului, acesta este cel prezentat în plansa anexată, respectiv de la drumul public identificat cu nr. cadastral 57241, continuare pe direcția est pana la imobilul privat drum identificat cu nr. cadastral 1829/5 ;

- Traseul se afla exclusiv pe raza UAT Florești;

- Drumul va asigura accesul public la aproximativ 32 parcele de teren, respectiv aproximativ 19 construcții din zona de intravilan aferentă străzii Alexandru cel Mare.

Drum vicinal în Floresti, zona Razoare, Prof. dr. Vălean Mărginean:

- Lungime: aproximativ 1.000 m;

- Lățime: între 5 (aprox.400 m) $i 12 metri (aprox.600 m)

- Din punct de vedere al traseului, acesta este cel prezentat în plansa anexată, respectiv de la drumul public str. Razoare, drumul ce se desprinde pe latura sudica ;

- Traseul se afla exclusiv pe raza UAT Floresti;

- Drumul va asigura accesul public la toate imobilele și/sau construcțiile din zona respectivă.

- Pe o lungime de 300 m, drumul se va suprapune cu imobilul aparținând comunei Floresti identificat cu nr. cadastral 55081.

Discutăm despre un proiect de preluare a drumurilor, iar modenrizarea se va face ulterior, după votarea bugetului. Vrem să le modernizăm, dar acest lucru se va discuta ulterior, pentru că vrem să rezolvăm problemele oamenilor”, a spus primarul Pivariu.

Comentarii Facebook