Florești: Drumul Național 1 intră în reparații, tocmai din 15 septembrie

 

DN 1, pe raza comunei Florești, va intra în reparații capitale, din 15 septembrie, lucrările fiind gestionate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj. 

 

Administratorul DN1-E60 (str Avram Iancu) Floresti, CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea caii de comunicatie. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va incepe dupa 15 septembrie, cand formalitatile de achizitii publice vor fi finalizate. Va fi vorba de strat nou de asfalt si marcaje plus, mai mult ca sigur, refacere rigole.

 

Da, poate ca nu e tocmai cea mai buna perioada, da, va fi un strop de deranj, insa reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din tara, de altfel) nu se poate executa fara un deranj. Sunt insa absolut convins ca noi, administratia locala, alaturi de Politia Locala, DRDP si mai ales Politia Nationala, vom gasi solutii care sa limiteze cat mai mult posibil deranjul”, precizează primarul Horia Șulea.

 

DN 1, la intrare în Cluj-Napoca dinspre Florești, este cel mai aglomerat drum din România, recordul fiind de peste 70.000 de maşini într-o singură zi.

Comentarii Facebook