Fiul lui Morar Costan nu prinde post de deputat pe listele PNL Cluj


Ignat Morar, fiul primarului din Dej, Morar Costan, nu prinde loc eligibil pe lista de parlamentari ai PNL Cluj.

Sursele Știri de Cluj spun că Morar Costan a plecat din PSD nemulțumit că fiul lui nu va prinde un post de deputat, iar cea mai bună rampă pentru acest vis ar fi fost PNL -ul, despre care se știa, încă din primăvară, că va scoate un scor bun la Cluj și va avea de împărțit circa 5 posturi de deputat. Costan a negociat trecerea la PNL direct cu Alin Tișe, care avea nevoie de voturile din Dej, dar nu e clar dacă i s-a promis ferm postul de deputat pentru fiul lui.

Cert este că acum PNL Cluj ”coace” lista pentru Camera Deputaților și pe primele cinci locuri nu se găsește loc pentru Ignat Morar. ”Nu sunt locuri nici pentru oamenii buni din PNL, oameni cu vechime. Nici vorbă să poată primi”, a spus sursa Știri de Cluj.

Fără a fi niciun nume ”bătut în cuie”, Știri de Cluj a aflat că în proporție de 90% unul dintre deputații PNL de Cluj va fi consilierul local Radu Moisin, omul de încredere al lui Emil Boc. Pe un alt post de deputat este ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Restul candidaților, pe care nu îi amintim, se scaldă în ape tulburi și nimeni nu poate fi sigur de un mandat, indiferent de promisiunile primite. 

Comentarii Facebook