Firea nu mai vrea concerte în centrul Bucureștiului. Clujul vrea să ADOPTE evenimentele din Capitală

 

Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat evenimentele publice din centrul Capitalei ar putea fi mutate. 

 

Am luat la cunoştinţă de multiplele reclamaţii, petiţii, sesizări din partea bucureştenilor, care sunt de multe ori deranjaţi de faptul că se organizează anumite evenimente, iar aceşti bucureşteni suferă din cauza traficului sufocant, a aglomeraţiei, a faptului că parcările pentru care plătesc nu mai pot să fie folosite. (...) Capitala trebuie să fie una vie, cu foarte multe evenimente, atât culturale, cât şi sportive şi sociale. (...) Acestea trebuie să fie cât mai multe şi să li se găsească locaţii potrivite”, a declarat Gabriela Firea.

 

Locațiile propuse sunt Arena Naţională şi centrul Romexpo. Acum, pentru a închiria Piaţa Constituţiei, organizatorii trebuie să plătească 1.600 de euro pe zi, în timp ce pentru Arena Naţională şi Romexpo chiriile pornesc de la 5.000 de euro şi pot ajunge la 15.000. În cazul Arenei Naţionale, trebuie plătit şi gazonul care este afectat de scenele amplasate.

 

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, a profitat de moment pentru a lansa o invitație. 

 

Daca doamna Firea nu mai dorește sa dea avize evenimentelor stradale din Bucuresti, ii invit pe Bucureșteni si pe organizatori la Cluj-Napoca, unde exista deschidere pentru sport si cultura. Tocmai aceste evenimente stradale, aduc un plus de valoare orașului si comunitații”, a scris Dan Tarcea pe Facebook.

 

Comentarii Facebook