Fii ”detectiv” pentru Primăria Florești! Cum poți reclama faptele antisociale și rampele clandestine de deșeuri - FOTO


La curăţenia de primăvară în Florești au fost identificate multe rampe clandestine de deșeuri. Floreștenii pot sesiza depozitările ilegale de deșeuri la numărul de telefon al echipajului Poliției Locale - 0727809866.

Primăria comunei Florești anunță s-au făcut igienizări încă de la începutul acestui an pe raza întregii comune. La acţiunile de curăţenie şi igienizare au participat atât angajaţi ai societății de salubrizare stradală cât şi persoanele - asistaţi social.

Zonele unde s-a intervenit în primele trei luni ale anului sunt: strada Balastierei până în vecinătatea Poligonului de tragere al Unităţii Militare, terenul de sub podul de la Vivo, cursul de apă şi domeniul public de la sensul giratoriu până la podul de la autostradă – de-a lungul văii Lona, strada Eroilor, Valea Sânaslăului către zona ANL (inclusiv parc ANL şi grădiniţă), zona Centurii de Nord.

Au fost identificate deşeuri şi pe proprietăţi private iar proprietarii acestora au fost somaţi să asigure igienizarea terenurilor din jurul proprietăţilor. De asemenea, s-a pus ȋn vedere cetăţenilor să nu mai arunce resturile vegetale (coceni de porumb), cenușă, sau moloz din diverse lucrări pe malurile și în albia cursurilor de apă.

Susținem în permanență apelul către toți cetăţenii comunei să fie responsabili şi să nu mai arunce deşeuri ȋn locuri nepermise! Administrația locală oferă tuturor celor interesați soluțiile corecte și legale pentru debarasarea de materiale provenite din construcții, deșeuri voluminoase, bunuri electrice și electrocasnie, prin operatorul de salubritate și prin colaborarea cu alte societăți partenere”, precizează Primăria Florești.

Primăria comunei Florești, prin lucrătorii Poliţiei Locale, a intensificat acțiunile de identificare a persoanelor care comit astfel de fapte și monitorizează ȋn permanenţă toate zonele cu risc ridicat de depozitare deşeuri astfel ȋncât acest obicei să fie descurajat. 

Cei care observă acte antisociale pot apela la numărul de telefon al echipajului Poliţiei Locale, disponibil 24/24h: 0727809866, sau să trimită foto sau ȋnregistrare video pe adresa de e-mail: politialocala@floresticluj.ro.

Comentarii Facebook