Evitând presa, Emil Boc și-a anunțat candidatura live pe Facebook. A recunoscut că a avut propuneri și pentru alte funcții

Evitând presa, Emil Boc și-a anunțat candidatura la Primăria Cluj-Napoca într-un live pe Facebook. A recunoscut că i s-a propus un loc în Parlamentul European, dar și unul de judecător la Curtea Constituțională

Primarul municipiului Cluj_Napoca Emil Boc a evitat și astazi, 13 aprilie 2024, întâlnirea cu presa și și-a lansat candidatura într-un live pe facebook, pe care l-a făcut în Piața Mihai Viteazu. Cu multe lalele înflorite în spate, Emil Boc a anunțat că va candida pentru un nou mandat pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca. Cu această ocazie, Emil Boc a recunoscut și faptul că i s-a propus atât un loc în Parlamentul European , cât și să meargă judecător la Curtea Constituțională. 

Emil Boc:  ”Știu că la Cluj nu curge lapte și miere”

Da, voi candida pentru un nou mandat de primar al Clujului. Va multumesc acelora care apreciați această decizie și vă mulțumesc mult pentru susținerea constantă pe care mi-ați acordat-o în decursul anilor. (...)Voi candida să menținem Clujul pe primul loc, așa cum am reușit prin munca noastră comună să îl consolidăm în toți acești ani. Știu că nu este totul perfect la Cluj, nu curge lapte și miere, dar ne-am făcut un loc frumos aici la Cluj în care să ne putem întemeia o familie, să creștem copii, să avem un loc de muncă cât de cât decent și să ne bucurăm de o calitate a vieții mai bună, așa cum am văzut în altă parte a lumii.”

În același timp, Emil Boc a recunoscut și că i s-au propus și alte posturi: un loc în Parlamentul European sau unul de judecător la Curtea Constituțională. Deocamdată,  nu le-a acceptat și s-a înscris în lupta pentru încă un mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc este primar din 2004, cu o pauză când a fost premier al României, între 22 decembrie 2008- 6 februarie 2012. Rămâne de văzut dacă în cazul în care va câștiga un nou mandat de primar al Clujului, va accepta sau nu o funcție care i s-ar propune.

”Recunosc că am avut invitația de a merge în Parlamentul European ca membru din partea României al Parlamentului European și îî mulțumesc d-lui Ciucă pentru invitația pe care mi-a adresat-o și pentru această șansă și onoare pe care mi-a facut-o pentru a reprezenta România în Parlamentul de la Bruxelles. Acum câțiva ani, de asemenea, am avut plăcerea de a fi invitat ca judecător la Curtea Constituțională la București, dar de fiecare dată ceva nu te atrage, ceva nu te lasă să pleci. Există acel lucru, cum spunem noi românii, nu te trage inima, nu te lasă inima să faci un lucru pe care nu-l simți ”, a mai spus Emil Boc. 


Comentarii Facebook