Europarlamentarul din România care nu știe să zică nu. Vezi cum a făcut țara de rușine în presă


Europarlamentarul Dan Dumitru Zamfirescu, urmașul lui Gigi Becali în Parlamentul European, aprobă toate legile care sunt votate în parlament, chiar dacă acestea se contrazic între ele. Potrivit Deer Spiegle, colegii cred că fostul ofiţer de Securitate gândeşte doar la bani.

Zamfirescu nu s-a opus la niciunul dintre cele 541 de proiecte supuse votului.

"Dan Dumitru Zamfirescu a făcut-o din nou. Pentru a 63-a dată la rând. Acum în ceea ce priveşte una din cele mai controversate probleme aflate pe agenda Parlamentului European în acest an: noile taxe privind tutunul. De 63 de ani. Parlamentarii europeni au propus amendamente la lege. În ciuda faptului că unele amendamente se contraziceau între ele, europarlamentarul român a votat "DA" pentru toate", scrie Der Spiegel, citat de realitatea.net.

"Ar trebui puse etichete şi imagini şocante pe jumătate din suprafaţa pachetelor de ţigări? Zamfirescu spune da. Ar trebui să acopere 65%? Da. Ar trebui să li se permită companiilor de tutun să aleagă unde apar imaginile şocante? Desigur. Ar trebui ca imaginile şocante să apară pe partea din jos a pachetului? Absolut. Totul ţine aşa de luni de zile. Fie că e vorba de măsuri legate de şomaj, relaţiile cu Taiwan, Zamfirescu e de acord cu toate. Chiar dacă eurodeputatul de 59 de ani habar n-are pentru ce votează”, mai notează publicația.

"De multe ori nu are niciun fel de documente privind ceea ce se votează în faţa sa", susţine europarlamentarul austriac Martin Ehrenhauser, care stă lânză Zamfirescu.

Comentarii Facebook