Ești cu PDL, PSD sau PNL? Iată de ce TREBUIE să mă votezi! (P)

 

Astazi incepe campania electorala, doresc sa transmit mult succes tuturor celor ce sunt implicati in aceasta lupta.

 

Aceasta luna e o miza importanta pentru mine, caci de munca din aceasta luna depinde cum mi se va schimba viata in viitorul imediat.

 

Candidez independent de politica, dar sunt dependent de increderea clujenilor din Manastur si Grigorescu! Voi fi vocea lor in parlament, ba mai mult, daca voi iesi deputat independent, voi apara si interesele clujenilor din celelalte cartiere.

 

In mod deosebit, vreau sa adresez cateva ganduri celor ce simpatizeaza formatiunile politice. Vreau sa le cer si acestora votul, spunandu-le ca le respect optiunea politica, dar ca ii rog, in ceea ce ma priveste, sa sparga sistemul si sa se gandeasca sa voteze, in acest moment, un om de actiune, nu un politician.

 

Daca esti membru sau simpatizant PSD, voteaza-ma! Voteaza-ma pentru ca PSD Cluj si-a batut joc de un candidat extraordinar, a calcat in picioare demnitatea unui tanar serios PSD-ist: Mircea Jorj. Atat de slabi au fost PSD-istii clujeni, ca n-au reusit sa-l apere pe clujeanul nostru la Bucuresti, in fata traseistului de Giurgiu. Si te intreb pe tine, cel care simpatizezi cu PSD, vei vota cu Giurgiu? Cu traseistul care l-a suntat pe Mircea Jorj, omul care putea sa-i puna probleme serioase lui Tise? Vei vota cu Mircia Giurgiu, cel care va parasi USL, de indata ce va primi o oferta mai buna? Voteaza-ma pe mine la Camera Deputatilor, fiindca nu imi voi bate joc nici de numele meu, nici de numele clujenilor mei!

 

Esti membru sau simpatizant PDL? Voteaza-ma pe mine la Camera Deputatilor! Ai avea de ales intre mine si Papahagi Adrian, cel care a venit in PDL in ultima secunda, impus de Basescu, dupa ce ani la rand i-a injurat pe portocalii. Papahagi Adrian i-a luat cu nesimtire locul lui Radu Moisin, un tanar muncitor si serios care n-a mai incaput de pilele de la Bucuresti, desi a facut multe pentru acest oras.

 

Eu sunt un om hotarat, am demonstrat de sute de ori acest lucru. Papahagi, in schimb, e nehotarat si inconstant. A dovedit-o in momentul in care s-a opus parking-ului din Manastur, desi acest parking era in interesul clujenilor. L-a injurat atunci pe Apostu Sorin, iar acum face parte din partidul lui. De un asemenea om ai nevoie in Parlament? Pai, intr-o zi, Papahagi il va lovi pe la spate si pe Emil Boc, atat e de schimbator. Va spun si de ce: pentru ca Papahagi e in echipa de pedelisti bucuresteni care nu il iubeste pe Boc. Cat va dura ca Papahagi sa il loveasca pe primarul Clujului?

 

Daca esti membru PDL sau simpatizant, iti propun sa te gandesti, insa, la cel mai important motiv pentru care trebuie sa ma votezi pe mine in locul lui Papahagi: eu voi face o echipa mult mai puternica cu Alin Tise, senator PDL, caci suntem oameni de actiune, suntem tineri si avem realizari. Eu il sustin pe Tise impotriva lui Giurgiu si cred ca asa ar trebui sa faca toti in Colegiul meu: sa-l refuze pe traseistul de Giurgiu!

 

Daca esti membru sau simpatizant PNL, voteaza-ma! Caci Adrian Oros n-are nimic de-a face cu Manasturul si Grigorescu. E un oportunist sadea, este sluga tuturor, si a lui Nicoara, si a lui Uioreanu. Ce-o sa faca Oros la Bucuresti daca Ponta ii va cere sa distruga Clujul, pentru ca e condus de un pedelist? Cum o sa apere Oros Clujul de ura bucurestenilor pentru clujeni?

 

Conducerea PNL Cluj si-a batut joc de oameni valorosi, care puteau sa aiba sanse reale, scotandu-i din lupta dupa ani de zile in folosul partidului. Sunt atat de lasi cei din conducerea PNL Cluj, ca nici macar n-au avut curajul sa se bata ca de la barbat la barbat cu Daniel Buda. Au trimis-o pe Steluta Cataniciu sa se bata cu Buda, spre rusinea lor. Voteaza-ma, caci eu sunt mai hotarat si mai barbat ca ei! Nu mi-e frica sa ma bat pentru ideile mele!

 

Si daca esti nehotarat, draga clujeanule, voteaza-ma! De tine, cel indecis si suparat, am nevoie mai mult ca oricand ca sa lupt impotriva masinariei politice! Nu mai lasa partidele sa-ti fure visul, nu-i mai lasa pe altii sa-si bata joc de viata ta! Fii hotarat si alege un independent hotarat!

 

Daca voi ajunge independent in Parlamanet, votul meu va fi important. Ca sa sustin proiectele clujenilor mei, ma voi folosi de puterea mea. Nu voi raspunde comenzilor de partid, asa cum fac slugile politice.

 

Eu voi fi votul care le va lipsi lor, politicienilor, intotdeauna. Vor apela mereu la mine iar eu voi negocia bani pentru Cluj in numele vostru.

 

In 9 decembrie, Manastur si Grigorescu puteti trimite, pentru prima oara in istoria recenta a Romaniei, primul independent in Parlament!

Comentarii Facebook