Emil Boc, supărat foc pe locuitorii din afara orașului Cluj-Napoca pentru mizeria din Someș: „când oamenii ăștia se vor educa suficient”


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este extrem de supărat pe locuitorii județului Cluj care aruncă gunoaie în Someș. În Cluj-Napoca nu există „oameni să arunce în Someș mizerii”, spune primarul.

Edilul i-a asigurat pe clujeni că în cel mult două luni se va remonta stăvilarul care se afla la intrarea Someșului în Cluj-Napoca.

Din nefericire, suntem din nou inundați de PET-uri și de deșeuri din amonte. Este o problemă! Iarăși plătim oalele sparte ale nerespectării regulilor jocului de către cei care se află în amonte față de Cluj-Napoca și știți bine că am mai avut această problemă și am montat acel stăvilar la intrarea în Cluj a Someșului, dar acum am fost nevoiți să îl desființăm pentru lucrările de modernizare în zona Grigorescu. Îl vom remonta, că nu avem ce face până când oamenii ăștia se vor educa suficient să nu mai arunce în apă toate mizeriile. Așteptăm doar să se finalizeze lucrările în zonă, nu mai este mult, în aprilie, cel târziu mai va fi remontat", a declarat Emil Boc la Napoca Live.

Primarul este ferm convins că în Cluj-Napoca oamenii nu aruncă gunoaie în Someș și că alte primării ar trebui să se ocupe de această problemă pentru că „e pe domeniul lor administrativ”.

Sper ca celelalte autorități statului să-și facă datoria și să meargă în amonte să vadă de unde vin aceste gunoaie și să aplice sancțiunile aferente. S-au inventat camerele de supraveghere... primăriile din zonă ar trebui să se ocupe, că este pe domeniul lor administrativ. Ce mare filosofie în secolul ăsta să știm că nu mai aruncăm în apă sticla de plastic, badoagele sau cârpele, nu se mai poate așa ceva. Din nou Clujul suferă pe tema acestei indolențe, pentru că aici nu există așa ceva, ca oamenii să arunce în Someș mizerii, asta-i realitatea", a mai spus Boc.

Comentarii Facebook