Miercuri 17 Aprilie

Emil Boc o susține pe Udrea la șefia PDL și pe Monica Macovei la președinția României - VIDEO

 

Fostul președinte al PDL, Emil Boc, a declarat că o va susține pe Elena Udrea în lupta pentru câștigarea funcției de președinte al PDL. 

 

Voi susține acel candidat care va realiza următoarele obiective: să ducă partidul la guvernare în 2016 ca principal partid de guvernare, să realizeze o opoziție de fier, dură, la baionetă cu actualul guvern Ponta, să conserve electoratul de dreapta PDL și să atragă în continuare electorat de dreapta. În același timp să păstreze electoratul pe care președintele României, Traian Băsescu, îl are, pentru că, să fim sinceri, există o suprapunere de electorat între PDL și Train Băsescu și orice rupere a parteneriatului nu ar fi decât în dezavantajul PDL -ului. Din acest punct de vedere o susțin pe Elena Udrea la președinția partidului și pe Monica Macovei, cred că ar fi un candidat excepțional la președinția României în 2014”, a spus Emil Boc. 

 

Fotul premier a mai spus că ”Monica Macovei ar fi un candidat redutabil la președinția României în 2014. Mai are nevoie să își consolideze în partid poziția, pentru că fiind parlamentar european a avut mai puțin tangențe cu filialele. Acesta este avantajul pe care îl are Elena Udrea, dar cel două pot reprezenta o alternativă în PDL”.

 

Emil Boc a recunoscut că ar fi femeile la putere în PDL: ”ce, e interzis undeva?”, a întrebat el. 

 

Elena Udrea va veni la Cluj-Napoca miercuri, 27 februariel de la ora 15.00, pentru a-și lansa candidatura la funcția de președinte al PDL.

Comentarii Facebook