Emil Boc, la începutul anului școlar la Liceul Teoretic ”Avram Iancu”. Toată lumea e cu mască - FOTO


Primarul Emil Boc a participat la deschiderea anului școlar la Liceul Teoretic ”Avram Iancu”. Au fost respectate regulile. 

În discursul său, primarul Emil Boc a spus că ”investițiile în educație, în școli, sprijinul pentru elevi și părinți a reprezentat dintotdeauna o prioritate pentru municipalitate. În Cluj-Napoca, 20% din impozitele și taxele locale sunt reinvestite în educație: infrastructură educațională, burse școlare, transport gratuit, echipamente educaționale moderne sau autobuze școlare pentru transportul elevilor. 

Cluj-Napoca se poziționează ca hub european al inovării, unde tinerii în curs de formare și educare reprezintă unul dintre principalele avantaje competitive ale comunității. Creativitatea și dinamismul tinerilor, alături de șansa unei educații de cel mai înalt nivel direcționează tot acest potențial către o dezvoltare sănătoasă, către un oraș așa cum ni-l dorim: un reper european prin viața sa culturală dinamică, vibrantă, unde experimentarea, inovarea și inițiativa sunt „la ele acasă”.

Vă doresc un an școlar plin de realizări, de cunoștințe și de experiențe noi și nu uitați: investiția în educație este cea mai bună investiție pentru viitorul nostru!”, a precizat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook