Boc, mascat în a treia zi de UNTOLD. Primarul a fost alături de viitorul premier al României, conform unor surse - FOTO


Primarul Emil Boc a fost fotografiat mascat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la UNTOLD. Conform unor surse Știri de Cluj, primarul a umblat și prin mulțime și s-a fotografiat cu festivalierii. 

Invitatul special al Clujului a fost Lucian Bode, ministrul de Interne și cel mai probabil viitorul premier al României. Surse din cadrul PNL vorbesc despre faptul că după alegerile din 25 septembrie, Florin Cîțu va face un pas în spate și în locul lui va fi promovat Lucian Bode, liberal din Sălaj, apropiat de grupul de la Cluj, extrem de influent în PNL.  

Un festival care se bucură de succes și  care revine în forță după un an de pauză!  De aici, din Centrul de comandă, situația se prezintă bine și este atent monitorizată. Bucurați-vă în siguranță de acest festival și respectați măsurile de protecție!”, a transmis Bode. 

Emil Boc a purtat mască pe toată durata șederii la UNTOLD, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost fotografiat fără. 

--------------------

UPDATE

Ministrul de Interne a fost fotografiat de un martor, în incinta Cluj Arena, fără mască. În fotografiile oficiale, însă, e cu mască.

70839280-1847-476a-9a77-491227d5897d.jpg

Comentarii Facebook