Emil Boc, încă un exercițiu de imagine: va purta pantofi cumpărați astăzi de pe Oser/ Ce și-a mai cumpărat primarul în ”vizita electorală”-VIDEO


Emil Boc și-a făcut cumpărăturile la Oser în plină campanie electorală. Pantofii sport sunt cea mai suprinzătoare achiziție 

În plină campanie electorală, suntem obișnuiți să vedem politicienii care fac băi de mulțime. Așa că puțini au fost cei care au fost surprinși astăzi să îl vadă mai bine de două ore pe primarul Clujului Emil Boc pe Oser, de unde și-a făcut cumpărături: pâine pe vatră, ouă bio de la găini crescute în curte, cireșe de la Cireșoiaia, miere de albine, alune de pădure, bujori, dar și...o pereche de pantofi sport ușori pe care primarul susține că o va purta ca să umble mai uțor prin oraș. 

„Piața de vechituri e locul unde se întâlnește trecutul cu prezentul și este locul unde poți să găsești la prețuri ieftine tot felul de lucruri, dar în egală măsură poți să găsești și produse agroalimentare de calitate”, a declarat primarul Boc, subliniind astfel importanța economiei locale într-un context electoral.

„Cel mai important mesaj este că trebuie să ne susținem producătorii locali. Eu am găsit pâine pe vatră foarte, foarte bună, o pâine adevărată, făcută de oameni adevărați pe vatră la cuptor”, a subliniat primarul.

Emil Boc a detaliat și alte achiziții ”electorale”: „Mi-am cumpărat ouă, le-am luat de la o doamnă care avea în grădină găinile, le puteai vedea, ouă bio și la prețuri foarte bune. De asemenea, mi-am cumpărat un borcan de miere de albine și vă recomand tuturor să folosiți mierea de albine, că e un produs natural, întărește imunitatea și e produsă de producătorii noștri locali de aici. Mi-am găsit alune de pădure, culese de om cu mâna lui și care sunt iarăși foarte sănătoase.”

Cea mai surprinzătoare achiziție făcută de primarul Clujului este cea a unei perechi de pantofi sport, care pare desprinsă din manualele de populism al politicienilor, întrucât cei mai mulți dintre ei se îmbracă, în realitate, cu haine de la firme cunoscute sau chiar designeri exclusiviști, în niciun caz cu lucruri de la piața de vechituri. 

„Mă bucur că am putut să găsesc alune. Am găsit cireșe de la Cireșoiaia... Mi-am găsit o pereche de pantofi sport și foarte ușori cu care să pot umbla mai ușor prin oraș... Și nu în ultimul rând, un buchet de bujori de la o doamnă care avea în grădina acești bujori, aceste flori extraordinare pe care le-am luat tot de la producători locali... Mi-am mai luat și o monedă de 50 de penny britanică, de pe vremea jocurilor olimpice de la Londra. Din când în când adun și eu câte o monedă veche pentru a completa colecția de numismatică.”

În plină campanie electorală, primarul a profitat totuși de ocazie pentru a încuraja cetățenii să viziteze Oserul și să descopere comorile ascunse oferite de producătorii locali, subliniind că aceste achiziții nu doar că sprijină economia locală, dar și promovează un stil de viață sănătos.


Comentarii Facebook