Emil Boc face PAȘI serioși spre excluderea din PDL! E în război cu șefii partidului - EXCLUSIV

 

Fostul președinte al PDL, Emil Boc, a vorbit pe șleau despre ”topirea” PDL în PNL și de ce nu îl susține pe Klaus Iohannis. De asemenea, a explicat și răceala dintre el și șefii PDL.

 

Boc a spus la emisiunea Știri de Cluj LIVE că va vota cu Elena Udrea la alegerile prezidenițale, chiar dacă acest lucru înseamnă că va merge contra intereselor partidului din care face parte, PDL. (Vezi AICI declarația la minutul 6.50)

 

Am semnat și voi susține prin vot această candidatură. Din ce avem consider că poate da direcția sau poate meține România pe liina de plutire din punct de vedere economic.

 

Nu va fi foarte ușor și recunosc asta. Va fi o bătălie dură între candidații care vor intra în turul 2. Se va intra undeva cu un procent între 16 și 20% în turul doi. Cu cât va reuși să fie mai cunoscută, prin contact direct de către oameni, cu atât mai mult va câștiga. Ea are un deficit de imagine dat de unele televiziuni de-a lungul timpului, de niște clișee care în decursul timpului au fost turnate cu pâlnia în mințile oamenilor. Cu cât va reuși să ajungă în țară, cu atât șansele ei să intre în turul doi vor crește.

 

Elena Udrea are o mentalitate sănătoasă. Președintele dă direcția. El trebuie să arate direcția țării. România încă mai trăiește din ce am făcut noi. Ponta încă mai trăiește din sacul rămas de la noi. Mă îngrijorează soarta țării, dacă PSD ia puterea și la Cotroceni. 

 

De aceea mă uit în partea Dreaptă, dar pe domnul Johnnis nu-l cunosc. E un primar pe care să îl respect. 

 

Mă doare sufletul că partidul meu nu are un candidat la prezidențiale. Nu pot să spun că nu mă doare acest lucru. E un partid pe care l-am condus 7 ani de zile și am făcut tandem bun cu președintele Traian Băsescu”, a declarat Emil Boc. 

 

Întrebat dacă a mai discutat cu Vasile Blaga, liderul PDL, Emil Boc a spus că de câteva luni nu au mai discutat. ”Și dvs le-ați întins nervii la maximum cu susținerea Elenei Udrea”, a punctat moderatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE, Delia Cărbune, iar Emil Boc a spus pe șleau ce crede despre fuziunea PDL - PNL.

 

Nici ei nu au ținut cont când le-am spus: ”Nu faceți fuziunea cu PNL, nu e un lucru bun să dispară PDL”. PDL nu mai există azi. PDL este topit. Atunci eu ce obligații morale am față de acest partid. 

 

Cei care conduc partidul să își asume destinele lui. Așa l-au condus că l-au desființat. Eu sunt de vină că ei au decis să îl topească în PNL. Eu cu PNL m-am luptat din 2007 încoace în toate competițiile electorale. Dar la baionetă! Nu așa în declarații în baie sau la televizor. M-am bătut în referendumurile pentru suspendarea președintelui, în alegerile parlamentare, europarlamentare. M-am luptat aici la alegerile locla, unde m-am luptat la baionetă cu USL. Pe mine nimeni nu mă poate acuza că nu mă pot face frate peste noapte cu PNL -ul, pentru că eu am avut o linie politică pe care am urmat-o în acești ani”, a conchis Emil Boc.

Comentarii Facebook