Emil Boc e FILOZOFIC după ce ARD a pierdut alegerile. Ce spune despre Vasile Blaga - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a explicat filosofic rezultatul alegerilor din 9 decembrie. 

 

Atunci când câștigi niște alegeri ai un motiv de întristare. Când le pierzi ai un motiv de meditație și cred că fiecare trebuie să învețe din aceste 2 lucruri. Alții să se îngrijoreze, iar cei care au pierdut să se îngrijioreze, pentru a le putea câștiga data viitoare”, a spus Emil Boc.

 

Despre taberele pro și contra Vasile Blaga, căruia îi este cerută demisia, Emil Boc a spus că: ”Nu sunt la curent și nici nu m-am interesat de acest lucru. Nu cunosc existența acestor dezbateri și nici nu particip la ele. Eu cred că trebuie lăsate forurile de conducere ale partidului să se pronunțe. Întotdeauna am fost un susținător al discuțiilor în interiorul partidului și nu prin intermediul presei. Totul trebuie spus în interiorul partidului”.

 

Emil Boc a negat faptul că Vasile Blaga a fost făcut parlamentar cu voturile de la Cluj. ”Nu cred asta. Asta este o gogomănie. Nu are nicio legătură. Decizia privind mandatul lui Vasile Blaga trebuie luată în partid. Acolo se fac analizele și în urma acelor discuții se poate găsi o formulă de continuitate sau am înțeles că s-a propus o convenție în vara anului viitor. Orice soluție trebuie discutată în partid și nu în afara lui. Acest lucru cred că e bine să învătăm din lecțiile trecutului”, a declarat Emil Boc.

Comentarii Facebook