Miercuri 24 Aprilie

Emil Boc despre apelativul "Number one!" folosit de Calin Stoia VIDEO


Emil Boc a explicat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, ce inseamna numele de "Number one" si daca l-a ajutat cu ceva pe Calin Stoia, inculpat in acelasi dosar cu Sorin Apostu.

 

Ce i-ar spune Emil Boc lui Apostu, daca l-as vedea in fata VIDEO

 

"Am lamurit din prima secunda cand a aparut aceasta informatie de la tribuna guvernului, spunand ca nu am nicio legatura cu omul de afaceri respectiv. Nu stiu despre ce este vorba. Nu mi s-a cerut niciodata spijin, nici de la Sorin Apostu, nici de la altcineva pentru a-l sprijini pe acel om de afaceri sau pe alti oameni de afaceri din acest dosar. Niciodata in nicio situatie", a subliniat Emil Boc.

"Desi Stoia a incercat sa ajunga la 'Number one', totusi din fondul de rezerva al primului ministru nu s-au dus bani spre comuna respectiva, deci clar ca nu s-a ajuns la domnul Boc", a explicat jurnalistul Mihai Soica.

"Cu toata sinceritatea ca spun. Nici Sorin Apostu si niciun alt coleg nu au facut nicio interventie la mine pentru acordarea unei sume de bani pentru primaria X din Valcea printr-un om de afaceri din Arges sau de domnul care este in dosarul Apostu. Acest lucru se poate verifica si in Monitorul Oficial", a mai adaugat Emil Boc.

 

Emil Boc, "number one", in dosarul lui Calin Stoia: "Sunt oameni care pentru 100.000 de euro nu se dau jos din pat" INTERCEPTARI

 

Comentarii Facebook