Ce i-ar spune Emil Boc lui Apostu, daca l-ar vedea in fata VIDEO

 

Candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, despre relatia lui cu Sorin Apostu si ce i-ar transmite daca l-as vedea acum.

 

Emil Boc acuza guvernul Ponta de mafie in educatie: Scot locurile cu taxa de la universitatile de stat, in favoarea celor private VIDEO

 

 

"I-as spune sa ii rezolve problemele din instanta. Acest lucru este cel mai important. Un om este vinovat, cand declara instanta. Raspunderea juridica este una personala, iar raspunderea politica este una generela. Primul lucru pe care trebuie sa il faca este sa isi rezolve problema cu justitia. Noi nu am intevenit pentru nimeni in justitie. Comparati ce a facut domnul Ponta la Arges, cand s-a dus pe treptele consiliului judetean.

Am spus ca nu am avut cunostinta de existenta unor fapte de natura penala la nivelul Primariei Cluj-Napoca. Daca as fi stiut, eu as fi sezizat DNA -ul sau politia, dar nu am avut, asa ca ce sa fac.

Am avut o relatie personala ca si cu orice alt coleg. Si ca orice alt coleg care are o problema cu justitia, el trebuie sa o rezolve. Eu cred ca oamenii trebuie sa fie judecati dupa ceea ce fac si cel mai bun judecator sunt clujenii", a spus Emil Boc.

 

Emil Boc: "Cand spui Ponta, spui deprecierea leului" VIDEO

Comentarii Facebook