Emil Boc despre absenta lui Alin Tise: "Mi-a spus ca are o problema personala! E libertate in partid, fiecare poate spune ce vrea"

 

Emil Boc i-a luat apararea finului sau, Alin Tise, care a lipsit de la alegerile pentru conducerea PDL Cluj: "Mi-a spus ca are o problema personala de rezolvat si nu poate veni".

 

Premierul a declarat ca Alin Tise l-a anuntat ca va lipsi de la alegerile pentru functiile de conducere in PDL Cluj  pentru ca are programata o intalnire de multa vreme. "Nu este vorba despre nicio problema in partid. A lipsit motivat", a afirmat Emil Boc.

 

Primul ministru a mai spus ca nu a citit blogului lui Alin Tise, unde acesta a postat o scrisoare prin care anunta ca nu va candida la nicio functie in PDL pentru ca in partid este prea multa aroganta si suficienta.

 

"Nu am citit ce a scris, dar acest lucru dovedeste ca in PDL este libertate de exprimare si acest lucru nu poate duce decat la evolutie. Experienta pe care o are il recomanda la un post de conducere la Bucuresti", a mai spus Emil Boc.

 

Alin Tise a renuntat la candidatura pentru functia de presedinte al PDL Cluj, asa ca in aceasta cursa a ramas numai Daniel Buda.

Comentarii Facebook