Alegerile PDL Cluj in imagini! Emil Boc a sarutat pe rand femeile din partid, iar Buda, Apostu si Hardau au pus tara la cale - Galerie FOTO

 

Alegerile pentru conducerea PDL Cluj au fost presarate cu momente hazli, dar si cu jocuri de culise. Emil Boc a sarutat toate femeile din sala si s-a "luptat" cu perdeaua de la cabina de vot. Buda, Apostu si cu Hardau au pus tara la cale.

 

Alegerile au fost marcate de "descinderea" lui Emil Boc si a alaiului de ministri si lideri ai PDL la Casa de Cultura a Studentilor. Grupul a preferat sa parcurga distanta dintre primarie, de unde au iesit pe usa din spate, si sala unde se aflau membrii PDL, pe jos. 

 

Emil Boc a asteptat la trecerea de pietoni ca orice pieton. Alaturi de el a stat si Elena Udrea, care a venit imbracata la acest eveniment dupa ultima moda.

 

La iesirea din sala, la urna de vot, Emil Boc a fost asaltat de reprezentantele sexului frumos, femeile din PDL, pe care le-a strans in brate si le-a sarutat.

 

Nu au lipsit nici jocurile de culise: intre Daniel Buda, Sorin Apostu, Emil Boc si Mihail Hardau, fiind discutii "incinse", in grup si separat.

Comentarii Facebook