Emil Boc: Clujul, orasul in care iti place sa traiesti. Vom avea linie de tramvai pana in Floresti VIDEO


Emil Boc, candidatul PDl la Primaria Cluj-Napoca, si-a lansat programul electoral. "Clujul trebuie sa fie orasul in care sa iti placa sa traiesti", a spus Boc.

"Avem in plan consolidarea investitiilor existente si atragerea altor noi pentru a mentine locurile de munca pe care le avem si pentru a face altele noi. Am demonstrat ca putem face acest lucru.

Finalizarea obiectivelor de infrastructura aflate in derulare si inceperea noi. Inlocuirea liniei de tramvai si prelungirea ei pana la Floresti.

Modernizarea Parcului Central, finalizarea parkingurilor supraterane incepute, dar si constructia de noi parkinguri. In zona centrala parkinguri subterane, iar in cartiere suparaterane", a spus Emil Boc.

 

"Mai avem in plan transformarea Somesului in rau navigabil. De asemenea, luam in calcul demararea programului 'Scoala dupa scoala'. Primaria va suporta costurile pentru copiii care vin din familii cu venituri modeste. Copiii vor fi tinuti la scoala, unde sa isi faca lectiile si cei mici vor fi insiguranta", a mai spus Emil Boc.

 

"Vrem sa continuam proiectul 'Clujul - Capitala culturala europeana 2020'. Clujul este un oras al serviciilor si impreuna cu Consiliul Judetean putem promova Clujul. Sustinerea marilor festivaluri de la Cluj. Am sprijinit TIFF -ul att de cand eram primar, cat si ca prim ministru. TIFF -ul, dar si celelalte festivaluri importante vor beneficia de sustinerea noastra", a mai precizat candidatul PDL.

 

Emil Boc primite extinderea serviciilor de internet gratuit si implementarea serviciului online la Primaria Cluj-Napoca.

 

"Sunt convins ca putem sa facem din Cluj orasul in care sa iti place cel mai multe sa traiesti in aceasta tara", a mai spus Emil Boc.

Comentarii Facebook