Emil Boc catre Victor Ponta: "fiecare sa aiba grija de propria gospodarie si sa nu moara de grija altuia"

Fostul presedinte al PDL, Emil Boc, a declarat astazi la Cluj referitor la declaratiile acide facute de Victor Ponta la adresa candidatilor PDL ca ar trebui ca fiecare sa isi vada de treaba lui si sa nu moara de grija altuia. 

 

„Am văzut că dl. Ponta a avut câteva afirmaţii acide la adresa candidaţilor pentru funcţia de preşedinte al PDL. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Nici noi nu ne-am pronunţat când au avut competiţia internă, şi le-am respectat decizia celor din PSD, aşa e bine şi ca cei din PSD să respecte decizia PDL care va fi luată în mod democratic. Fiecare să aibă grijă de propria lui gospodărie şi să nu moară de grija altuia, să lase fiecare partid să decidă, aşa cum şi noi i-am lăsat liberi să îşi aleagă conducerea", a afirmat Emil Boc.

 

Fostul lider democrat-liberal a mai adaugat ca din moment ce atunci cand au fost alegeri in PSD, conducerea PDL s-a abtinut sa comenteze, asa ar trebui sa acum si cei din PSD. 

 

" Nu ne-am pronunţat nici când a fost dl. Geoană, nici când a câştigat dl. Ponta preşedinţia PSD, i-am lăsat şi am respectat decizia pe care partidul lor a luat-o. Cred că fair-play-ul pe scena politică trebuie să fie în acest fel, să lăsăm fiecare partid prin forurile lui interne să decidă ce e mai bine pentru el. Şi să se ocupe fiecare de oala lui”, a declarat Emil Boc

Comentarii Facebook