Emil Boc către clujeni: Dacă staţi în trafic, mergeţi şi le plângeţi pe umăr la activiștii civici


Emil Boc le spune clujenilor care stau blocați în trafic să se plângă activiștilor civici, dacă stau în trafic. 

Când staţi în trafic, mergeţi şi le plângeţi pe umăr la aceşti activiști civici, pentru că ei vor să blocheze centura metropolitană a Clujului. Din nou, cu obiceiuri de acestea de a inventa lucruri care nu există în realitate. Doresc comunitatea noastră blocată, cantonaţi în trafic, în poluare, pur şi simplu se opun. Îmi e lehamite de astfel de iniţiative, dat trebuie să le accept că este democraţie. Eu muncesc de 5 ani de zile, pe rupere, pe toate canalele, să pot trece Clujul al nivelul următor, aşa cum am făcut şi în trecut, cu autostrada, B-dul Muncii", a afirmat Emil Boc la Napoca FM.  

Mai multe organizații civice au lansat petiții vizând Centura Metropolitană, dar și Metroul. 

Noi, cetățeni ai orașului Cluj-Napoca și ai comunelor limitrofe, vă solicităm să nu permiteți construcția centurii metropolitane (și a drumurilor de legătură cu aceasta) prin traversarea brutală, de suprafață, a pădurilor Hoia-Baciu și Făget, distrugând natura”, spun activiștii. 

Despre Metrou, aceștia au spus că nu se face o dezbatere reală, pentru că proiectul va fi aprobat cu 2 săptămâni înainte de dezbaterea publică.

Critici la METROUL clujean! Primăria dezbate public proiectul în 15 octombrie, dar Comisia Europeană îl aprobă în 23 septembrie

Comentarii Facebook