Emil Boc candidează la funcția de președinte. Cine i-a propus FUNCȚIA

 

Emil Boc a fost propus la funcția de președinte al României pentru alegerile din 2014, chiar de actualul șef al statului, Traian Băsescu.

 

Întrebat la emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara, Emil Boc a spus că: ”La noi la bloc, când se eliberează mandatul mi s-au făcut oferte, la asociația de bloc pentru a candida la funcția de președinte”. ”Preocuparea mea este și rămâne Primăria Cluj-Napoca”, a adăugat primarul Emil Boc, fără a mai glumi.

 

Fostul premier a spus că premierul Victor Ponta continua politica Guvernului Boc. ”Ce face Victor Ponta arată că noi nu am avut altă alternativă și că el a aplicat în continuare măsurile noastre de austeritate. 

 

În plus a stricat ceea ce am făcut noi pe linia mediului de afaceri și a susținerii investițiilor. De aceea șomajul crește, de aceea a crescut prețul la gaz. Uitați-vă va rectificarea bugetară, când iei bani de la investiții și îi duci în altceva. Când vor ajunge și la creșterea economică pe care am lăsat-o în 2012 să vorbească!”, a precizat Emil Boc, la Știri de Cluj LIVE (Vezi AICI ce a declarat, minutul 49.00).

Comentarii Facebook