Emil Boc a reacționat când a auzit numele ”Bogdan”. Primarul a fost întrebat dacă a făcut studii geo pe ambele maluri, pentru podul Răsăritului


Primar Emil Boc a fost întrebat la o emisiune radio, dacă a făcut studii geologice pe ambele maluri ale Someșului, pentru podul Oașului - Răsăritului, după ce în cazul Podului Porțelanului studiile au fost prost făcute.

Edilul a reacționat, când a auzit întrebarea următoare: ”Întreabă domnul Bogdan, dacă studiul geo se va face pe ambele maluri?”, a fost întrebarea moderatorului Napoca FM. ”Bine, merci!”, a reacționat primarul Emil Boc. ”Vorbim acum de podul Răsăritului? Credeam că vă întoarceți la podul Porțelanului, că numai la el îmi e gândul...”, a continuat primarul Emil Boc.

Edilul a crezut, probabil, că ”domnul Bogdan” este actorul Bogdan Bob Rădulescu, care a criticat frecvent modul haotic în care s-a lucrat la podul Porțelanului. În acest caz, lucrările au început și apoi au fost blocate pentru că studiul geo nu a fost bine făcut și nu a depistat un zăcământ de sare, care ar fi riscat să prăbușească podul. 

Actorul Bob Rădulescu întrebare pentru Emil Boc: Dacă v-ar bate la ușă poliția și ați fi sincer în răspunsuri, v-ați face de rușine părinții?

Primarul a mai spus că lucrările de execuție la podul Oașului - Răsăritului vor începe în circa 6 luni. 


Comentarii Facebook