Emil Boc a dus cadouri la bătrânii de la centrul de zi. I-a anunțat de o SURPRIZĂ - FOTO

 

Primarul Emil Boc le-a dus cadouri de Paște bătrânilor de la centrul de zi de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

 

”De peste zece ani, cu ocazia Sărbătorilor, vin aici pentru a aduce o speranţă şi o atenţie simbolică pentru bătrânii noştri, ca o formă de respect a comunităţii pentru ei. Îi îndemn pe toţi clujenii să nu ezite să facă bine, ori de câte ori au ocazia!

 

105 persoane vârstnice sunt îngrijite la Centrul DGASPC Cluj. Primăria Cluj-Napoca urmărește ca, pe fonduri europene, în exerciţiul 2014-2020, să construiască un nou cămin de bătrâni în municipiu, pentru a le putea oferi acestor persoane cele mai bune condiţii cu putinţă. Există cereri pentru un astfel de centru şi căutăm soluţiile de teren şi financiare pentru a-l realiza”, a explicat primarul Emil Boc.

 

El crede că ruina Spitalului de Urgență din Mănăștur să fie folosită pentru a construi un spital. ”Ne gândim inclusiv la fostul spital de urgenţă, clădirea care a trecut la Ministerul Educaţiei. Sperăm să găsim înţelegere la minister pentru a fi cedată către Primărie, astfel încât să se poată amenaja acolo un cămin de bătrâni. Dacă ni se va refuza, intenţionăm să identificăm un alt teren în oraş pentru a realiza acest cămin”, a mai afirmat Emil Boc.

 

Primarul Clujului a primit și el un cadou de la personalul Centrului de îngrijire, o ramă cu fotografiile realizate la celelalte vizite făcute de Emil Boc, de Crăciun și Paște.

 

Comentarii Facebook