Miercuri 24 Aprilie

Elevii din Florești primesc adeverințele pentru abonamentele gratuite pe mijloacele de transport în comun


Elevii din Florești pot face demersurile pentru a-și ridica abonamentele gratuite pe mijloacele de transport în comun.

Primăria comunei Florești începe de marți 14 septembrie a.c. eliberarea adeverințelor pentru obținerea abonamentelor cu titlu gratuit pe mijloacele de transport în comun ale CTP destinate elevilor cu domiciliul pe raza UAT Florești.

Cei interesați de obținerea adeverinței au la dispoziție o procedură simplificată, ușor de urmat: 

1. La REGISTRATURA instituției, în timpul programului de lucru cu publicul, unde vor fi îndrumați la un GHIȘEU special desemnat pentru acest scop. Adeverința se eliberează pe loc, pe baza carnetului de elev vizat la zi și a buletinului elevului (sau a părintelui, după caz), pentru a stabili dovada domiciliului pe raza UAT Florești. 

2. ONLINE: la adresa adeverintectp@floresticluj.ro

dacă cei interesați trimit copie scanată după carnetul de elev vizat la zi și după buletin (elev sau părintelui, după caz). Adeverința se transmite tot online, la adresa de pe care au făcut solicitarea.

Pentru reducerea timpilor de așteptare, primarul Bogdan Pivariu a dispus simplificarea procedurilor, astfel că nu sunt necesare cereri suplimentare, și a dispus desemnarea unor funcționari publici special pentru asigurarea desfășurării eficiente și rapide a acestor operațiuni”, precizează Primăria Florești.

Comentarii Facebook