Ecologiștii îi cer lui Emil Boc să răspundă pentru haosul de la clădirile Tower / Mănăștur


Conducerea Partidului Ecologist Român îi cere primarului Emil Boc să facă ”curățenie și Lumină”, în cazul țepei mobiliare de la turnurile Tower din Mănăștur.

După țeapa dată de apropiații Primarului Emil Boc și ai PDL (actualmente  PNL) Cluj, rugăm edilul să facă curățenie și Lumină, atât la propriu, cât și din punct de vedere juridic, acolo unde apropiații săi au făcut ”mizerie” atât material, cât și moral, sub oblăduirea și cu girul acestuia, transformând proiectul Tower Park (situat între OMV şi fostul magazin Billa) în groapă de gunoi, focar de infecții și incendii, refugiu pentru oamenii fără adăpost.

Aceasta este adevarată față a Clujului, orașul european, de 5 stele, intergalactic și interpsațial, iar nu cea prezentată în spot-uri și materiale de promovare de către edilul municipiului Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc, ca de obicei, nu prezintă relitatea și Adevărul despre acest Municipiu, în care autorizațiile de construcții sunt eliberate preferențial, legile nu sunt respectate, ”mizeria” și gunoaiele sunt la ele acasă, iar adevărații ”gropari” ai managementului integrat al deșeurilor și ai problemelor legate de colectarea, selectarea și depozitarea deșeurilor, nașul Emil Boc și finul Alin Tișe,   se comportă ca niște ”stăpâni” ai acestui județ.

Partidul Ecologist Român – Organizația Teritorială Cluj dorește trezirea conșiinței atât în cetățenii din județul Cluj, cât și a instituțiilor, aplicarea legii în mod riguros, transparență, ca autoritățile și instituțiile publice să funcționeze în Lumină și în Adevăr, iar Municipiul Cluj-Napoca să fie curat, civilizat, evoluat, oxigenat, aerisit, verde”, acuză Organizația județeană Cluj a Partidului Ecologist Român.

Acum 4 ani, primarul a mai răspuns unor acuzații similare și a spus că terenul nu aparține Primăriei și că pot fi aplicate mnumai amenzi pentru că nu se păstrează curățenia.

Cu toate acestea, nu s-a anunțat public nicio amendă.

Comentarii Facebook