Eckstein Kovacs Peter, despre candidatura lui la sefia UDMR: Eu sunt omul schimbarii!


Eckstein Kovacs Peter, candidat la sefia UDMR, a declarat ca ele exte omul schimbarii si ca uniunea are nevoie de un suflu nou, in cadrul unui discurs sustinut, luni, 20 decembrie, la Timisoara.

"Cred ca este nevoie de un suflu nou in UDMR, iar eu sunt omul schimbarii. Nu spun ca o sa fac o revolutie in UDMR, pentru ca UDMR este, totusi, un brand de 20 de ani, dar, in opinia mea, este necesara o aplecare mai atenta asupra alegatorului. Marko a fost un presedinte bun, singura lui vina este ca a ocupat aceasta functie timp de 18 ani", a declarat actualul consilier prezidential.

Eckstein Kovacs Peter a mai afirmat ca Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania trebuie sa iasa de la guvernare, pentru a-si mentine sansele de a ramane un partid parlamentar.

Consilierul prezidential a declarat ca daca ar castiga sefia UMDR ar schimba relatiile cu celelalte partide, care sunt in acest moment mai reci.

"Cred ca este loc de mai bine in relatiile cu partidele din Romania si Ungaria, deoarece nu sunt chiar cele mai cordiale si cred ca as putea sa aduc un plus, deoarece sunt o fire intelegatoare, care comunica bine cu oamenii si am relatii bune cu liderii politici, astfel incat sa fac fata cu brio acestei provocari", a completat Eckstein Kovacs Peter.

Liderul maghiar s-a intalnit luni cu reprezentantii UDMR Timis pentru a-si expune planurile in eventualitatea in care va deveni presedintele Uniunii.

Eckstein Kovacs Peter concureaza pentru aceasta functie cu Kelemen Hunor, ministrul Culturii.

Comentarii Facebook