Eckstein Kovacs, candidat la Primaria Clujului: Eu voi ajunge primar pentru ca sunt clujean get-beget

 

Peter Eckstein-Kovacs este candidatul UDMR la Primaria Cluj-Napoca: "Sunt un clujean get-beget".

"Eu vreau sa fiu primarul Clujului. Clujenii trebuie sa aiba posibilitatea sa voteze un clujean adevarat, iar eu sunt clujean suta la suta. Aici m-am nascut, aici mi-am facut scolile, pana si armata mi-am facut-o aici. Mai clujean decat mine nu cred ca poate fi niciun alt candidat. Eu sunt un candidat pe bune, in conditiile in care nu exista un candidat la primar in functie si exista o bresa. Nu vad candidati foarte puternici cu care sa nu ma pot lupta de la egal la egal", a declarat Peter Eckstein-Kovacs.

Fostul senator UDMR se teme, insa, ca ar putea aparea un contracandidat maghiar: "Problema este ca poate sa apara un contracandidat din partea comunitatii maghiare, or ca sa castig am nevoie de foarte multe voturi romanesti. Iar pentru asta am un proiect electoral care este adorabil si pentru maghiari si pentru romani", a mai spus Eckstein Kovacs.

 

Pragul electoral la care se asteapta fostul senatorul UDMR este de peste 30%: "Eu imi doresc sa ajung primar, ca atare ar trebui sa am peste 30%. Eu imi doresc sa ating aceasta tinta, chiar daca nu imi este usor", a conchis Eckstein.

 

Anca Baciu

 

Comentarii Facebook