Dragnea spune că e nevinovat și că nu demisionează

 

Procurorii DNA îl acuză pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de constituire de grup infracțional și alte patru infracțiuni, dar acesta susține că este nevinovat.

 

Astăzi am fost la DNA să-mi iau în primire al treilea dosar. Nu pot să intru prea mult în detalii. Este o poveste lungă resping categoric toate acuzațiile. Ceea ce spun de ani de zile mențin - că nu am legături financiare, patrimoniale cu acea societate comercială”, a declarat Dragnea.

 

Liviu Dragnea a precizat că este susținut de colegii din PSD și că a primit un mesaj și de la președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

 

Am avut o discuție cu Tăriceanu. Mi-a cerut să rămân pe poziție și să continuăm coaliția. Eu cred că nu e afectată funcționarea coaliției de guvernare, sunt afectat eu, dar încep să mă obișnuiesc. Este un risc pe care sunt dispus să-l duc la capăt. Am avut mesaje de la colegi din țară, primari, parlamentari. Toți mi-au zis să mergem înainte, să u ezităm să nu cedăm pentru a pune în practică în continuare programul de guvernare”, a afirmat Dragnea. 

 

Liderul PSD a precizat că nu a constituit niciodată vreun grup infracțional: ”Orice numire politică se face printr-o anumită procedură. Ieri l-am susținut pe Petrea să fie președinte la TSD, un alt grup infracțional”.

 

Nu m-am gândit să-mi dau demisia. Am avut și primesc mesaje de a nu ceda”, a subliniat Dragnea. 

 

Consilierul premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea, i-a cerut demisia, dar liderul social-democrat a spus că nu-l interesează ce spune ”unul sau altul”. ”Mă interesează ca in partid lucrurile să rămână în regulă. Mă interesează ce se discută în partid. Apreciez gestul colegilor care au fost dimineață la DNA”, a mai spus acesta. 

Comentarii Facebook