Marti 21 Martie

Dragnea se laudă pe Facebook că a vorbit cu Donald Trump. Ce i-a transmis președintele SUA FOTOPreședintele PSD, Liviu Dragnea, se află în SUA, alături de premierul Sorin Grindeanu, pentru a participa la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, în funcția de președinte al Statelor Unite.

"Aseara am avut onoarea de a participa, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, la o cina in format restrans alaturi de presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis presedintelui dorinta noastra de a duce parteneriatul strategic dintre Romania si SUA la un alt nivel. Presedintele Donald Trump mi-a raspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!". A fost un dialog cald si deschis", a scris Dragnea pe Facebook, atașând o serie de fotografii.
De asemenea, premierul Grindeanu a scris și el, joi seara, despre ”primele întâlniri” cu membrii echipei de la Casa Albă/

"Aseara, la Washington DC, fata in fata cu presedintele Donald Trump, alaturi de presedintele Liviu Dragnea.
Primele intalniri cu noii membri ai echipei de la Casa Alba, dintre care il amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani", a scris și Grindeanu.


Comentarii Facebook