Dragnea: Ion Iliescu nu este de vină pentru pierderea alegerilor, dar Ponta a fost afectat de ”eticheta de comunism”

 

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Ion Iliescu nu este vinovat de pierderea alegerilor, cu toate că Victor Ponta a fost afectat de eticheta de ”comunism”.

 

Ion Iliescu a spus zilele trecute că alegerile nu au fost pierdute din cauza etichetei de comunism, asociată PSD. 

 

Liviu Dragnea a spus că președintele de onoare al PSD nu are dreptate ”pentru că alegerile au fost pierdute şi din cauza acestei etichete. Eu nu am spus că e vina domnul preşedinte Iliescu. Dar s-a strigat asta, s-a scris pe Facebook, s-a spus la mitinguri, au spus oamenii, a fost una din cauze. Dar nu e de vină Ion Iliescu. Asta ar fi chiar culmea, să dăm vina pe Ion Iliescu. Categoric nu”, a adăugat Dragnea.

 

Domnul Iliescu are locul lui foarte bine stabilit atât în istoria partidului, cât şi în istoria României. Nu este problema Ion Iliescu. Categoric nu. Ion Iliescu a făcut pentru această ţară ceea ce nu au făcut mulţi la vremea respectivă şi pentru asta e respectat şi recunoscut de foarte mulţi oameni. Nu din cauza lui Ion Iliescu am pierdut noi alegerile, categoric nu”, a mai subliniat Dragnea, citat de Mediafax.

 

Liderul PSD a mărturisit că nu știe cum va scăpa partidul de eticheta comunistă. ”Dacă cineva are acum răspunsul, îl primim cu dragă inimă”, a afirmat Dragnea.

Comentarii Facebook