Doi deputati clujeni de la UDMR si-au angajat rudele la cabinetele parlamentare

 

Deputatii UDMR de Cluj Palfi Mozes - Zoltan si Mate Andras Levente si-au angajat rudele in cabinetele parlamentare. La nivel national sunt in aceeasi situatie cel putin 23 de deputati.

Potrivit unei analize publicate de realitatea.net, cei 23 de alesi si-au angajat rudele in birourile parlamentare din teritoriu in calitate de sefi de cabinet, consilieri, experti, referenti sau soferi.

Deputaul UDMR de Cluj Palfi Mozes - Zoltan a angajat-o in calitate de consilier pe Palfi Tunde Ilona. Aceasta, singura angajata a biroului, a castigat in luna februarie un salariu de 3.884 de lei. Potrivit datelor publicate pe site-ul Camerei Deputatilor, parlamentarul UDMR a mai cheltuit in luna februarie 4.856 de lei pentru intretinerea biroului parlamentar si 451 de lei pentru chirie si utilitati.

Un alt deputat clujean, Mate Andras Levente, a angajat-o pe Mate Erzsebet ca expert. El are doi angajati la biroul din teritoriu, ambii castigand in februarie 4.466 de lei. Parlamentarul a mai cheltuit pentru intretinerea biroului 5.202 lei, iar pentru chirie si utilitati alti 725 de lei.

Comentarii Facebook