Directoare de la Drumuri si Poduri, acuzata ca si-a facut gard la casa cu o firma care are contract cu Directia

Potrivit reprezentantilor PSD Cluj, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj si-ar fi construit gardul casei cu utilaje si muncitori de la o firma care are contract cu Directia.

 

"Stiti ca doamna Bumb Zoe, director economic la DRDP Cluj si-a construit un gard la locuinta dansei cu utilajele si muncitorii S.C. Argecom S.R.L, firma aflata in relatii contractuale cu DRDP Cluj?", este una dintre intrebarile pe care reprezentantii PSD Cluj i-au adresat-o directorul general al DRDP Cluj, Ion Pantelimon.

 

Pozele pe care reprezentantii PSD le-au prezentat sunt facute pe strada Lunii, la domiciliul directoarei. Reprezentantii partidului de Opozitie sustin ca pozele sunt facute in luna mai si ca masina si muncitorii care lucreaza la casa directoarei apartin firmei Argecom, care are contract cu DRDP Cluj pentru prestari servicii.

 

PSD Cluj ii cere directorului Ion Pantelimon sa precizeze daca exista factura emisa pentru serviciile prestate pe strada Lunii, cine a achitat-o si daca exista autorizatie de construire.

 

Directorul DRDP Cluj, Ion Pantelimon, a declarat ca nu stie nimic despre aceste acuzatii, dar ca organele abilitate pot fi sesizate daca exista probe ca subalterna lui ar fi comis vreo ilegalitate.

 

Foto: PSD Cluj

Comentarii Facebook