Dilema lui Funar privind panourile electorale! Cum sa puna afisele orizontale pe verticala


Presedintele PRM Cluj, Gheroghe Funar, s-a trezit in fata unei dileme cand a vazut panourile electorale si a vrut sa lipeasca afisele: erau tiparite intr-un alt format.

"Vazand locurile de afisaj si panourile pregatite in Municipiul Cluj-Napoca, am constatat - la pozitia nr.11, care revine Partidului România Mare- ca am fost pusi, de catre Dumneavoastra si angajatii Primariei Municipiului Cluj-Napoca,  in imposibilitatea de a amplasa afisele noastre electorale. 

Am aflat si constatat ca fara niciun temei legal si fara a ne anunta in scris si in timp util, cineva - nu stim cine, banuim persoana importanta, fiind in anul Caragiale -,  a decis ca afisele pe care noi le avem deja tiparite cu prezentarea candidatilor pentru Primaria Municipiului Cluj-Napoca  si Consiliul judetean Cluj, - care sunt realizate pe orizontala- ca ar trebui puse pe panouri in pozitie verticala. Vina nu ne apartine pentru aceasta situatie si ca atare Va solicitam sa dispuneti Primarului municipiului Cluj-Napoca, ca sa actioneze pentru respectarea prevederilor legale si asigurarea spatiului necesar pentru ca afisele electorale ale PRM  sa fie amplasate in pozitie orizontala", a declarat Gheorghe Funar.

Seful PRM Cluj banuieste ca si alti candidati sunt in aceeasi situatie si a sesizat Biroul Electotral Judetean Cluj. "Va rugam sa rezolvati de urgenta aceasta problema, astfel incat partidul nostru si candidatii sai sa nu fie discriminati de la inceperea campaniei electorale", a mai adaugat Funar.

Comentarii Facebook